nieuws & events

15 oktober: opening wildseizoen

Laat de herfst maar komen! Op zaterdag 15 oktober gaat het wildseizoen van start. En als vanouds wordt Café Belgique dan ook een beetje wild. Houd onze website dus goed in de gaten voor de diverse wildmenuukes!

2 oktober: Bredase singelloop

Zondag 2 oktober is het weer zover: tijdens de Singelloop zullen een hoop mensen hun grenzen weer gaan verleggen. Daar kunnen ze uw support natuurlijk goed bij gebruiken. En waar kan dat beter dan bij Café Belgique! Ons terraske langs de route, dus reserveer snel uw plekske!

25 sepember, 20:45: Nederland – België

Zondag 25 september staan De Oranje Leeuwen weer tegenover De Rode Duivels. Bij Café Belgique zijn we een beetje voor allebei. De uitslag weten we nog niet. Wat we wel weten? Dat het volle bak ambiance zal zijn bij Café Belgique. Reserveer dus snel uw plekske. Hup allebei!

27 augustus: Tranen van van Cooth,

Huil maar lekker mee. Troostvoer, drankjes en tissues zijn vlakbij! De Zeeuwse oesterzusjes maken het feest bij Café Belgique compleet…

21 augustus: De Vuelta in Breda!

Met de start in het Valkenberg en de finish bij het Chassé Theater, is Café Belgique voor u dé ideale plek om te ravitailleren tijdens de derde etappa van de Vuelta Hollanda (en een beetje Belgique…)!

15 augustus: moederkesdag (in Antwerpen en bij Belgique)

Omdat wij zoveel van Moederkes houden, pakken we bij Café Belgique ook de Antwerpse Moederkesdag gewoon mee…

dinsdag dicht!

Café Belgique is heel de zomer geopend. Omdat ook wij soms even moeten bijtanken, zijn we dinsdag 9 en dinsdag 16 augustus gesloten.

21 juli: nationale feestdag België

Er zijn vast weer heel wat Belgen in Breda te vinden op Belgische Nationale Feestdag. Dat wordt dus op zeker een amusant dagske bij Café Belgique!

19 juli: Team Belgique gaat een dagje naar zee!

Amaaaaaaai het wordt héél warm. Team Belgique krijgt een dagje extra verlof voor een verfrissende plons. Vanaf woendsag weer volle chasse Vlaams Lekkers!

3 juni: belgië – Nederland

De Rode Duivels tegen de Oranje Leeuwen. Waar kunt u dat beter kijken dan bij Café Belgique?

8 mei: Moederkesdag

Het zou elke dag zo moeten zijn: alle moederkes nog eens extra in het zonneke gezet…

27 april: Koningsdag 2022

Na een inspirerend werkoverleg met De Jarige Job zelf een topdag gehad. Willem, bedankt!

21 maart: Degustatieloop

Wandelen en proeven voor de voedselbank. Een ‘degustatieloop’ georganiseerd door Café Belgique in samenwerking met café restaurant De Beyerd en Bier Lokaal. In hjet najaar weer een editie!

Succesvol “Zeevruchtenweekend Belgique”

Weer een stukje uitgebreider dan voorgaande jaren. En ook deze editie was weer een feestje. Kijk en oordeelt u zelf:

Kapsalon voor de Kapsalon

In zware tijden elkaar een handje helpen. Tijdens de Corona-ellende verkochten we bij Café Belgique kapsalons voor de kapsalons. Het was gezellig, druk en lekker!