Werk & stage

Vacatures


Café Belgique leeft als nooit tevoren! Wij zijn dus altijd op zoek naar gemotiveerde krachten om Team Belgique te versterken. In de bediening, achter de bar of in de keuken. Interesse? Neem snel contact op. Of nog beter, loop even binnen!


FLOOR MANAGER (full-time)

Café Belgique is op zoek naar een full-time floormanager (40 uur). Iemand die Team Belgique aanstuurt en daarmee een actieve bijdrage levert aan het realiseren van onze ambities. Ben jij geboren voor de horeca, heb je ervaring met het aansturen van een team en wil je meegroeien naar een nog hoger niveau? Neem dan snel contact op!

KOK (part-time, 20 uur EN full-time 40 uur)

De drie Chefs van café Belgique hebben dringend versterking nodig. Zelfstandig werkende koks (20 uur & 40 uur in de week) die niet alleen affiniteit heeft met ons Vlaams Lekkers, maar ook proactief meedenken om onze kaart verder te verbeteren.


Stage lopen bij Belgique

Café Belgique heeft de handen ineengeslagen met SBB. Een instelling die het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven samenbrengt. Vanaf 1 september zijn we gecertificeerd. We zijn druk bezig om de puntjes op de stage-i te zetten. Kom dus snel weer een keertje terug om te lezen hoe je een stage kunt bemachtigen bij het plezantste stukje belgië!